Infectii cu fungi – candidoze

Candidozele vaginale sunt de cele mai multe ori cauzate de Candida Albicans. Aceasta apare la nivelul intestinelor, gura, piele si este si un vietuitor natural din vaginul mutor femei. In circumstante sigure dar nu foarte usor de explicat, candida se poate manifesta mai pronuntat in mediul vaginal si poate duce la infectii. pana la varsta de 25 de ani, aproape jumatate din femei au experimentat macar o data candidoza vaginala. Impreuna cu vaginoza bacteriana, candidoza este una dintre cele mai comune cauze ale infectiilor vaginale . Cele  mai multe plangeri cu privire la candidoza vaginala sunt : scurgere excesiva de culoare albicioasa si mancarime in zona genitala. Umflaturile, roseata, durere in timpul actului sexual, iritatia labiile interioare cat si celor exterioare, durere la urinare sunt alte simptome mentionate.

Originea candidozei vaginale este inca neclara dar recurenta candidozei pare sa fie legata de ciclucl menstrual. Candidoza este de cele mai mailte ori usor de tratat, dar dificit de vindecat de vreme ce frecventa recurentei este de cateva luni.

In ultima vreme, sunt disponibile multe abordari noi care ajuta la  corectarea disbiozei si neutralizeaza microbii daunatori precum Candida albicans. Solutiile cu efect antiadeziv bazate e ingrediente naturale sunt baza inovativa a produselor Multi-Gyn si ajuta la tratarea si preventia problemelor vaginale si disconfortul creat de acestea.

Leucoree – scurgere anormala

Leucoreea este de multe ori cauzata de o infectie vaginala, dar poate avea si cauze ca iritatia non-infectioasa a vaginului (de exemplu hainele stramte sau utilizarea sapunurilor in zona intima pot cauza probleme). Vaginoza Bacteriana si candidoza vaginala sunt cele mai intalnite afectiuni. Chiar daca acestea nu sunt probleme serioase care sa necesite medicatie, femeile se pot confrunta cu discomfort sever precum scurgere cu miros neplacut. Produsele Multi-Gyn aduc o ameliorare rapida si eficienta pentru aceste tipuri de disconfort.

Mancarimea/Pruritul

Pruritul vaginal este un tip de disconfort foarte comun. El reprezinta o experienta neplacuta care poate fi cauzata de mai multi factori. Una dintre cauzele distinctive ale pruritului este candidoza vaginala. In aceasta situatie, mancarimea este asociata de cele mai multe ori cu o scurgere alba, densa. Mancarimea este si un simptom al vaginozei bacteriene, insa nu este la fel de intensa precum in cazul candidozei. Aceasta mai poate fi determinata si de uscaciune vaginala sau de o igiena necorespunzatoare. Procedurile de spalare vaginala cu detergenti, sapunuri, dezinfectanti sau spray-uri parfumate pot duce la dezechilibru in microbiota iar dusul vaginal poate duce, de asemenea, la indepartarea mucoasei vaginale, ceea ce duce la uscaciune si mancarime. Produsele Multi-Gyn au capacitatea de a te scapa de prurit(mancarime) prin neutralizarea microbilor daunatori si prinhidratarea mucoasei vaginale.

Vulvita si Vaginita

Vulvita si Vaginita sunt inflamatii ale vulvei (zona externa a organului genital feminim) si al vaginului. Vaginita este de multe ori asociata cu leucoree (scurgere anormala), prurit (mancarime) si durere. Cauza este de obicei o afectiune vaginala precum vaginoza bacteriana, cadidoza vaginala sau trichomoniaza, dar poate fi si rezultatul scaderii nivelului de estrogen si uscaciunea vaginala asociata perioadei de dupa instalarea menopauzei. Factorii de risc ce influenteaza dezvoltarea vaginitei includ schimbari hormonale, precum cele asociate sarcinii, pilulelor de control ale nasterii sau menopauzei, activitate sexuala, boli cu transmitere sexuala, medicamente (antibiotice sau steroizi)m diabet netinut sub control, igiena vaginala necorespunzatoare si haine stramte.

Produsele Multi-Gyn neutralizeaza agentii infectiosi si pot trata uscaciunea vaginala prin hidratarea optima a mucoasei. De vreme ce acestea sunt cele mai frecvente cauze ale vaginitei si vulvitei, Produsele Multi-Gyn sunt foarte eficiente impotriva inflamatiilor vaginale.