Bine ați venit pe acest website, care este deținut și operat de către BioClin și/sau filiale, subsidiare sau companii asociate cu BioClin (în cadrul acestor termeni de utilizare, ‘BioClin’ se referă în mod colectiv la BioClin Inc. și filialele, subsidiarele acesteia și companiile asociate cu BioClin) ( ‘site-ul’). BioClin păstrează site-ul drept un serviciu pentru vizitatorii săi, respectând următorii termeni și condiții cu privire la utilizarea site-ului (‘Termeni de utilizare’). Când folosiți acest site, acceptați Termenii de utilizare; dacă nu sunteți de acord cu Termenii de Utilizare, nu puteți utiliza site-ul. BioClin își rezervă dreptul de a aduce periodic modificări conținutului site-ului și acestor Termeni de utilizare, fără o notificare prealabilă.

Utilizarea conținutului existent pe site
Puteți vizualiza, descărca și imprima conținutul de pe acest site, respectând următoarele condiții: (a) conținutul poate fi utilizat doar în scop informativ; și (b) conținutul nu poate fi modificat sau transformat în orice fel. Nu puteți să publicați din nou, distribui, pregăti lucrări derivate sau oricare altă utilizare, în altă manieră decât cea permisă în mod explicit în prezentul conținut.

Nu puteți încadra sau utiliza tehnici de încadrare pentru a include orice marcă înregistrată, logo sau alte informații de proprietate intelectuală (inclusiv imagini, text, grafică sau formă pagină) a BioClin, fără a avea consimțământul explicit în scris al BioClin. Nu puteți să utilizați orice meta tag-uri sau orice alt tip de ‘hidden text’ (text ascuns), folosind denumirea sau marca înregistrată a BioClin, fără a avea consimțământul explicit în scris al BioClin. Nu puteți să utilizați logo-ul BioClin sau oricare grafică sau marcă înregistrată, proprietate intelectuală, ca și parte a unui link, fără a avea permisiunea explicită în scris.

Nu aveți nici un drept de proprietate pentru orice parte a conținutului din prezentul site. Orice utilizare neautorizată poate să conducă la luarea de măsuri legale de către BioClin.

Orice afirmații incluse pe site, referitoare la prospectele pe viitor ale BioClin reprezintă „declarații de preconizare viitor” („forward looking statements”), conform legislației federale referitoare la titlurile de valoare. Nu există asigurare că vor fi atinse rezultatele viitoare preconizate, iar rezultatele actuale pot diferi, din perspectivă materială, de cele preconizate, de estimări și informații prezentate pe scurt și cuprinse în site. Factorii importanți care pot conduce la obținerea de rezultate concrete pot diferi din perspectivă materială și pot include, însă nu sunt limitate doar la factorii dezbătuți în declarațiile financiare de tip SEC ale BioClin.

Evaluări, Comentarii, Notificări și alte conținuturi
Puteți comenta și pune la dispoziție alte conținuturi, atâta vreme cât conținutul nu este obscen, ilegal, amenințător sau defăimător și atâta timp cât conținutul nu violează dreptul la intimitate al unei terțe părți. În plus, un astfel de conținut trebuie să nu includă virusuri de software, trimiterea de mail-uri în masă, scrisori în lanț sau oricare altă formă de ‘spam’. Nu veți folosi o adresă falsă de email, să vă asumați identitatea unei alte persoane sau entități sau să induceți altfel în eroare cu privire la originea informațiilor.

Prin postarea informațiilor, sunteți de acord ca BioClin să dețină dreptul non-exclusiv de reproducere fără nici un cost, irevocabil și total al dreptului de sub-licențiere a reproducerii, utilizării, modificării, publicării, adaptării, traducerii, creării de materiale derivate, distribuirea ș afișarea unui astfel de conținut în lume, prin intermediul mijloacelor de comunicare în masă. De asemenea, prin postarea informațiilor, reprezentați și garantați că respectivul conținut este exact, că dețineți sau că aveți permisiunea de a utiliza conținutul pe care îl postați; și că utilizarea conținutului nu va cauza vătămarea oricărei persoane sau entități.

Produse și Servicii oferite de BioClin pe Site
BioClin oferă produse și servicii pe site. Când vă înregistrați să obțineți un produs sau un serviciu de la BioClin pe site, acceptați acordul care se aplică în cazul respectivului produs sau serviciu. Utilizarea de către dvs. a oricărui produs sau serviciu oferit pe site este guvernată de termenii și condițiile din acordul pentru respectivul produs sau serviciu. Cu excepția ca acesta să fie menționat în respectivul acord. BioClin nu garantează că orice descriere de produs sau orice conținut inclus în acest website este exact, actual, de încredere, complet și fără erori.