Cum functioneaza?

Produsele Multi Gyn trateaza si previne disconfortul vaginal, restabilind echilibrul natural al florei vaginale. Un dezechilibru al florei vaginale este unul din cele mai intalnite cauze ale disconforturilor precum mancarime, scurgere neplacuta, uscaciune vaginala si miros. Restabilind echilibrul, produsele Multi-Gyn nu numai ca iti ofera calmare dar si ajutor pentru a preveni orice viitoare recurenta.

Efecte dorite si efecte secundare

Produsele noastre contin, in mare parte, ingrediente naturale. Unul din ingredientele principale este complexul 2 QR (pronuntat to cure - a vindeca) care este un ingredient natural, pe baza de plante. Complexul 2QR neutralizeza bacteriile daunatoare si candida prevenind aderenta lor la tesuturi. Acesta sustine procesul de vindecare naturala si echilibrul florei vaginale. Complexul 2QR nu este cunoscut ca avand efecte secundare.

Tratament si preventie

Dupa ce aplici in zona intima, produsele Multi-Gyn vor avea un efect calmant direct si imediat asupra disconfortului precum mancarime sau iritatie. Daca ai o infectie precum vaginoza bacteriana sau candidoza , produsele iti vor oferi calmare directa asupra disconfortului, precum si tratarea infectiei.

Produsele pot fi, de asemenea, folosite pentru a preveni disconfortul si infectiile. Nu stii sigur ce produs sa folosesti?
Incearca selectorul nostru de produse.