De ce sa folosesti Multi-Gyn?

Multi-Gyn este un brand complet de produse pentru ingrijire intima. Produsele noastre ajuta la eliminarea disconfortului vaginal precum miros, mancarime, senzatie de usturime, scurgere vaginala excesiva si furnizeaza igiena intima optima.

Multi-Gyn este un brand complet de produse pentru ingrijire intima

Produsele noastre ajuta la eliminarea disconfortului vaginal precum miros, mancarime, senzatie de usturime, scurgere vaginala excesiva si furnizeaza igiena intima optima.

Brandul a fost infiintat in 1996 de Annelize Goedbloed, un biolog medical. Aceasta a vrut sa ofere femeilor o alternativa la tratamentul standard pentru disconfortul vaginal, care pot avea efecte secundare puternice si pot cauza probleme recurente.

Noi, cei care lucram la Multi-Gyn, intelegem cu adevarat nevoia cand vine vorba de tipuri de disconfortvaginale si modul in care acestea ne afecteaza viata. De aceea, furnizam produse ce ofera solutii pentru disconfortul intime intr-un mod natural, fara efecte secundare cunoscute. Produsele noastre sunt bazate pe complexul unic 2QR (pronuntat “to cure” - a vindeca) ce restabileste si normalizeaza flora naturala a vaginului.


ingrediente active  

Cum functioneaza?

Produsele Multi-Gyn restabilesc si protejeaza echilibrul natural vaginal. Daca flora vaginala este echilibrata, ea ne protejeaza in mod natural de bacterii si candida, microorganisme ce cauzeaza disconfort. Cand echilibrul este perturbat, poate aparea mancarime locala, miros neplacut, uscaciune vaginala.

Produsele noastre ajuta la optimizarea florei vaginale si sustin dezvoltarea bacteriilor care te protejeaza de tipuri de disconfortsi infectii.


cum functioneaza

Produsele noastre

Multi-Gyn ofera o gama completa de produse pentru igiena intima, in special pentru tratarea si preventia disconfortului vaginal precum mancarime, uscaciune, scurgere sau miros neplacut, dar si vaginoza bacteriana si candidoza.

Nu stii sigur ce produs sa folosesti? Incearca selectorul nostrul de produse pentru a-l gasi pe cel mai potrivit pentru tine!