Ingrediente active

Unul din ingredientele noastre principale, complexul patentat bio-activ 2QR,(pronuntat “to cure”-a vindeca) este extras din plante. Credem ca este mai bine sa restabilim flora naturala al vaginului - care te protejeaza de disconforturi – decat sa tratam simptomele. Aceasta metoda este eficienta, calmeaza rapid, previne disconfortul, impiedica recurenta infectiilor si nu are efecte secundare.

Ce este complexul 2QR?

Complexul 2QR are o abilitate unica de a neutraliza bacteriile daunatoare, precum candida sau alte bacteriile rele. Poate fi folosit si impreuna cu alte medicamente.

Complexul 2 QR este derivat din sucul frunzei de Aloe Barbadensis, care este un produs natural. Obtinem extractul de Aloe din diferite surse (Curacao, USA, sudul Africii etc). Depinzand de sursa, cantitatea de soare, ploaie si vremea recoltei, culoarea poate varia de la transparent la chihlibar deschis, pana la chihlimbar inchis. Mirosul poate varia, depinzand de regiunea de unde Aloe Barbadensis a fost recoltata.

Siguranta si eficacitatea produselor noastre Multi-Gyn sunt garantate si nu depind de culoarea gelului. Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati in cazul in care aveti o intrebare sau o nelamurire cu privire la culoarea gelului.

Antibiotice/Antimicotice

Antibioticele si antimicoticele sunt prescrise, cel mai des, pentru a trata disconfortul vaginal si infectiile. In timp ce ar putea fi eficiente in a te scapa de infectiile vaginale, pot avea, de asemenea, un impact puternic asupra intregului tau organism.

Metronidazolul este un antibiotic ce este prescris adesea pentru a trata vaginozele bacteriene. In timpul administrarii de Metronidazol ar putea aparea efecte secundare neplacute precum: batai rapide ale inimii, caldura sau roseata a pielii, senzatie de furnicaturi, greata sau voma.

Produsele Multi-Gyn duc la reechilibrarea florei naturale vaginale, nu au un impact asupra restului corpului si nu au niciun efect secundar. Citeste mai multe despre cum functioneaza produsele Multi-Gyn si efectul pe care il au asupra organismului tau!

Nu stii sigur ce produs sa folosesti? Incearca selectorul nostrul de produse pentru a-l gasi pe cel mai potrivit pentru tine!