Descrierea produsului


Multi-Gyn Actigel calmeaza direct mancarimea, iritatiia, sesibilitatea, roseta si inflamatia, asociate problemelor bacteriene. Trateaza si previne vaginozele bacteriene (BV) si simptomele aditionale precum scurgere nedorita si miros neplacut.


Descarca instructiunea


Opinii

Nota: Daca lasati un comentariu ,noi vom pastra anonimatul fara a va dezvalui numele sau e-mail

[RICH_REVIEWS_FORM category="actigel"]

Alte opinii

Alte despre produs Clienții

[RICH_REVIEWS_SHOW category="actigel" num="5"]


Intrebarile clientilor


Cat de des trebuie sa folosesc Multi-Gyn Actigel?
Pentru tratamentul disconforturilor vaginale, te sfatuim sa folosesti Multi-Gyn Actigel pentru 5 zile consecutiv, de doua ori pe zi.

Cand voi vedea efectul?
Vei simti un efect imediat, in special asupra simptomelor precum iritatia si mancarimea. In orice caz, te sfatuim sa folosesti Multi-Gyn Actigel cel putin 5 zile pentru a trata simptomele.

Are Multi-Gyn Actigel efecte secundare?
Nu, nu are efecte secundare.

Disconfortul a disparut, trebuie sa folosesc Multi-Gyn Actigel in continuare?
Nu, nu este nevoie sa folosesti in continuare Multi-Gyn Actigel. Daca vrei, poti sa folosesti Multi-Gyn Actigel de cateva ori pe saptamana.

Afecteaza Multi-Gyn Actigel efectul antibioticelor?
Nu, Multi-Gyn Actigel nu afecteaza antibioticele intr-un mod negativ. De fapt, te sfatuim sa folosesti Multi-Gyn Actigel impreuna sau dupa ce ai luat antibiotic.

Trebuie sa folosesc intregul tub?
Multi-Gyn Actigel iti ofera efect de ameliorare directa asupra disconfortului. Este nevoie doar de o cantitate mica – cat un varf de deget pentru a fi eficient. In orice caz, nu exista o limita cu privire la cantitatea minima/maxima de Multi-Gyn Actigel pe care poti sa o folosesti.